HGS26

In de levendige wijk Oud-Krispijn, vlak achter Time-Inn II, vind je de nieuwste locatie: Time-Inn III aan de Huygensstraat 26. Aan dit oude pand - voorheen een timmerfabriek - is in 2022 hard gewerkt, onder andere door vele vrijwilligers. Begin november 2022 hebben de eerste vier jongeren hier hun intrek in genomen!

Wie in de Huygensstraat bij nummer 26 het grindpad oploopt, wordt verrast door het verscholen hofje wat zich hier bevindt. Tussen de huizen gelegen staat de voormalige timmermanswerkplaats die in 2022 verbouwd werd tot een nieuwe locatie van Time Inn. Naast vier kamers voor jongeren zit er in dit pand een Buurthuiskamer waar wijkgerichte activiteiten plaatsvinden. Twee gezinnen fungeren hier als kernbewoners voor de jongeren. Via een binnendeur is de woning aan de Huygensstraat 24 bereikbaar voor de jongeren. Hier woont een kernbewonersechtpaar. Via de achtertuin die grenst aan het binnenterrein kunnen de jongeren ook terecht bij het andere kernbewonersgezin. Wekelijks wordt er samen gegeten in de Buurthuiskamer. Daarnaast is er altijd ruimte om binnen te lopen ,met praktische vragen of gewoon voor een praatje.

Naast deze mooie grote huiskamer hebben de jongeren in hun eigen gedeelte een keuken met eettafel, douche, toilet en wasruimte. Al deze ruimten zijn voorzien van vloerverwarming en in de kamers is een eigen wastafel aanwezig. Buiten het pand is er een mooie groene tuin en een schuur voor de fietsen.