Wonen

Vanuit je ouderlijk huis is de stap om op jezelf te gaan wonen soms net iets te groot. Dan is een periode in Time Inn misschien een optie. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Time Inn heeft twee locaties in Dordrecht. We hebben duidelijke huisregels en afspraken hoe we met elkaar omgaan. Je bent ook verantwoordelijk voor je eigen inkomen. Je verdient bijvoorbeeld met werk, je hebt studiefinanciering of een uitkering. Daarmee betaal je de huur en voorzie je in je eigen levensonderhoud.

 

Samen met andere bewoners en een gezin vorm je een gezellige woongroep. Ieder leidt zijn eigen leven maar we ontmoeten elkaar regelmatig rondom de maaltijd. Daarnaast heb je aan het gezin een 'goede buur', iemand bij wie je binnen kunt stappen voor advies of welkom bent met je vragen. In een periode van maximaal twee jaar werk je toe naar zelfstandig wonen. Dat doe je, als dat nodig is, met behulp van professionele hulpverlening die je al hebt of die je extern inschakelt op het moment dat je hier komt wonen.